Autoreview.

BMW 530d Touring High Executive (2007)

Mercedennys 4 juni 2014 16:12.

Signalement.

De beskrivelser og reaksjoner i rubrikken Myreview Auto er basert pa personlige meninger og erfaringer fra brukere. Sanoma Media Nederland B.V. («Sanoma») kan ikke bli ansvarlig for innholdet eller eventuelle konsekvenser av dette. I Myreview Auto blir bade gode og darlige erfaringer lagt. Den redaktjon kan utgjore at de ikke oppfyller de regler som er ulovlige, og at de ikke kan tilpasses eller fjernes.

Det er ikke tillatt uten tillatelse fra Sanoma at informasjonen fra Myreview Auto kan brukes for a distribueres via andre medier.

Aanschaf E61 530D Touring LCI.

218623 km 2. juni 2014.

Siden denne helgen har eieren av en E61 530D Touring LCI High Executive i svart metallic.

– Den nyere Mercedes type W211 synes jeg ikke sa fin og er ogsa ogsa en klasse tungere og dermed hoyere i MRB (500 eur / kvartal) og det ble meg til kjok. BMW gjor mer med aluminium, noe som gjor dem litt lette og ogsa 50/50 vektfordeling.

– Jeg kjorer for mitt arbeid mye i Tyskland og vil da ha det bra. Mett navn 80-130km versnellen lukte met de Benz niet of duurde erg lang.

– Jeg ville helst i en nyere bilkjoring (uten rust)

– Jeg har det E61 Touring modellen alltid veldig bra funnet.

Her kommer du raskt til vant, ikke engang 1 full omvikling av styret og du er pa slutten, handig ved streetje keer.

binnenverlichting og onder de spiegels, leuk! Veldig praktisk hvis du er i en mork plass parkert.

– Hodet opp displayet.

Mooi, du gar der bevisstere for kjoring, viser hastighet, navigasjon og cruise control.

Vil jeg ha det som alternativ i tillegg til horrorverhaler av lekkasje etc. Fantastisk kombinasjon og lap av en tak som kan apnes. Alles virker lykkelig. Selv de kanteldak funksjonen er lekker, bilen forblir n r, men far friskt luft inn. Hvis det er hardt, kan ogsa skyen lukkes, og du har et lite stryke hvor det kommer friskt luft ut. Hva en muligheter.

– Zwarte hemel, kleed mooi af.

– Sportstoler / Leder Dakota.

Det er godt, er halvautomatisk, sa det er fortsatt selv forover / bakover. Star meg ikke, har alltid selv a gjore. Under en prove med en versjon med komfortstoler skjedde jeg selv at bilen etter instappen / nokkelinnsatsen, stolen og stolen ble satt.

De hovedstotter synes meg sa rar, kan ikke rettes mot deg i forhold til den gamle Benz.

– Bamboo zwart houten interiorlijsten.

Leek pa bildet av forhandleren ikke fint, det er virkelig fint morkt og netjes ferdig med hoyglanslak.

Handig for Cappuccino’s etter tanken.

Ikke standard stereo men det hifi systemet. Giver en rimelig god lyd, det er en grunnleggende diskant og helt apen. Jeg vil helst ha auto original, sa du kan ikke installere en separat bashoyttaler, hvis dette ikke er mulig. Basgeluid er ikke veldig tung, men nok / avvektet.

i kombinasjon med iDrive trenger selv hilsen, men sa viser det seg selv. Navigasjonen fungerer som den skal, men DVD / info er datert, og med Google Maps far du litt mer info om filer etc. Det vet ikke om en oppdatering er verdt / det er verdt pengene. Stor skjerm ser i hvert fall flott ut.

Jeg er egen smak naturlig, men jeg ville ikke ha M pakke med de spoilere rundt / diffuser bak. Var derfor en lengre sok, fordi de fleste 530D / 535D har en M-pakke. Jeg er rett og slett av den lip / spoiler under den bakre bumperen. Og uten M pakke er det enda mer en ulv i schaapskleren. En sportsvogn pakket i en stasjonsvogn.

For a kjope alt takknemlig bruk laget av denne rubrikken for a l re alt fra E60 / E61. Jeg vil her i de kommende tidene finne mine resultater og vedlikehold.

De forste 1000km til og med Tyskland var mangebelovend. Wacht en prachtauto og hva en koppel. Selv gass og du kjorer uten problemer en ulovlig hastighet (i NL.)

140km / u som krysshastighet gar vanskelig, avslappet og veldig stil i bilen. Og do duw i din rug av mega koppelen blir enormt verslavend.

– Hvis du pa cruise control 140kmh kjorer, gir den 1 til 14 til, prima for sa tung motor.

– I byen og etter litt gjennomgasser blir dette raskt et stykke mindre, mot 1 pa 12.

– Jeg er nysgjerrig pa at det er veldig stor forskjell i Pre LCI og LCI dieselbruk. 12.99 versus 14.71 blir sagt i bokene og her pa autoweek database.

Eens se pa BMW diesels nettopp sa palitelig som Mercedes.

Indtrykk etter de forste 10.000km.

228000 km 26. juli 2014.

Met navn dor arbeid innen no time ca 10.000km kjort med 530D.

Godt kan bli kjent med bilen. Min plan er a minimere 100.000 km unna.

Sammenlignet med gamle Mercedes er det en stor komplett endring. Hvor a begynne?

De sportsstolene er flotte og gir god stotte slik at du kan kjore lenge uten a stoppe.

I de Benz satt jeg pa stolene, her er du i. Jeg sa: En bil gar deg inn, en BMW trekker deg pa. Klopt best wel.

Interior er vakkert og rolig, lys er vakkert om kvelden / natt, ogsa dor ekstra lyspakket. Storslatt bil.

Uheldigvis er det jo venstre for mat, sa er jeg mott med skruen fastgjort, dette vil jeg gjerne tilpasse gjennom de orignele ringene.

Vind de E61 virkelig veldig bra, alltid en fin bil funnet. Kjor alle 10 ar stasjonsvogner, Combi voor de Benz, na sa Touring. Blijft gaaf, slik at du kan apne vinduet pa bakluken. Bruk det fortsatt for lite fordi jeg ikke har det glemt at dette er pa plass. Da jeg apnet forste gang sa jeg at det var uheldig pa begge sider under gummi begynnende rost sitte. Og det mens jeg hadde lyst pa en rustfri bil a kjore. Mss noensinne lette a lage.

Den motor, motte 500Nm koppel og 235pk naturligvis en verden av forskjell til Benz en verdubbeling van de power. Benz var ogsa 3 liter diesel med bare 113pk / 192Nm kortom ikke rask men oh sa palitelig.

Men ogsa ved jevn god gjennomforing skifter det forst og fremst ved 160 og ved 200, ikke normalt! (eh, sammenlignet med gamle Benz)

Klart for vinteren.

233000 km 24. oktober 2014.

Allerede i lopet av fa uker for jeg kjorte bilen, fikk jeg hore en motor i motor / motorkompartimentet for a si det.

Siden jeg 6 maneder garanti ved kjop hadde det tatt tilbake til garasjen der jeg hadde kjopt.

I gar er erstattet av krukespuljen under garanti, og bilen er igjen stil og tik er borte. Heldigvis.

I tillegg har ogsa de vinterbandene tatt med seg. Pa internett en sett BMW 138 velg kjopt, den fineste velg for denne bilen finner jeg.

Nieuwe APK en Accu.

241000 km 29. mai 2015.

Auto har fatt nye APK og jeg har ogsa batteriet erstattet. Den originale BMW-batteriet var fortsatt i fabrikken og ga bare 60% kapasitet.

Kabelbreuk Bakklep / Panoramadak lekkasje.

247000 km 14 august 2015.

Kabelbreuk bakklep / Panoramadak lekkasje.

Jeg har sett en LCI modell her mindre sist, men ingenting er mindre.

Hva blek? 2 cm vann pa baksiden star pa batteriet. Det gikk bort, men den hoyre knipperlicht ble konstant brenning. Ai. Deretter kjorer du i Tyskland ved 140kmh og alle tellere fra en programvare reset ikon te se. Ai, selv skrikken.

Forhandler anbefalte BMW-spesialist, BMW-spesialist radde en mann som drev kabelbrekker gjor for mindre, men det var igjen pa ferie, og jeg matte ogsa pa ferie. motte BMW. Uiteindelijk na heel veel verschillende meldingen op de CCC besloten om het te laten maken van de BMW dealer. Duur maar alles vervangen met originele kabels (zijn iets langer) en met BMW dealer factuur.

Panoramadak avwatering bleek de sirene ikke lenger a ha, sa det var best a se at det var vann i n rheten av batteriet. (jeg fortolker det derfor ikke helt og.

– Oliesensor (voor oliestand) bleek sa bare nok.

– Nieuw BMW embleem pa motorkap, andre var ikke flottere.

– BMW Kentekenplaathouder laat monteren.

Jeg hadde nok 4,500 km a ga, men det var sa, sa ogsa, men ny olje og filter.

Brandstoffilter og luftfilter ogsa erstattet, bleken ikke erstattet ved kjopet i fjor.

Deurgreep – Sensor – Afvoerpijpjes – alles weer ok.

252000 km 16. oktober 2015.

Under det vanstappen tok jeg meg en b rbar taske fra medhjulsstolen, og her tok jeg med meg skulderbjelken.

Sa bestilles og i lopet av de siste ukene som sort Dukes av Hazzard hver gang i bilen. (apne vinduet, hendel utenpa grijpen, deretter vinduet igjen tett) Jieeeeeehaaa!

Nu er laget 130 euro inkl montasje.

Etter at jeg hadde erstattet det brennstofffilteret, hadde jeg en gang til sist en bil i bilen.

Etter kontrollen viste det seg at det var en sensor som var helt mistet dor automatisk. Weer igjen laat monteren.

Etter at jeg hadde erstattet det for hoyt, hadde jeg erstattet bakover, men jeg hadde ved hoye regnbolger sist av vann pa batteriet i baken over.

Enda anbefalte BMW til a etterlate dem fordi de hadde sagt at de skulle ha fjernet.

Nettopp visst at de ikke hadde fjernet dem, og er na nettopp utfort. Hehe, na tor jeg bare ha det i regn igjen, uten a bekymre meg for a gjore det.

0 Euro – coulance.

Retourtje Spania.

262000 km 4 januar 2016.

Nett tilbake av en retourtje Spania – i n rheten av Valencia.

Det er akkurat hvor en bil som dette er laget for. Lange auto ritten. Sammen med kvinner og snill lang cruise over motorveiene.

Kreeg ogsa dor det bilen en gyrosensor har. Hvis du motte automaten pa fjellet, forblir det lengre i en hoyere hastighet.

Fortsolgt dak ikke lenger brukt, blek senere igjen bare ok.

Oppdater 22.01: laget – 500 eur.

For 4.500km – gjennomsnittlig 1 pa 14.0. Prima!

Automaat gespoeld.

263000 km 29. januar 2016.

Vanmiddag bij ZF Delfgauw de automaatbak laat spoelen, nieuw filter en van nieuwe olie voorzien. Var aldri tidligere erstattet, men bak var fortsatt i orden. Meteen ogsa det differensialet av ny olje forsynt. God service!

Mn to-do liste er na nesten tom og bilen kjorer herlig. Na haper jeg nok 100.000km bekymringslose kilometer derbij rijden.

Kostnader for vedlikehold / reparasjon / skade.

265000 km 8. februar 2016.

Alt sammen hadde store kostnader hittil. 3500 eur i 2 ar tid:

200 – Nye batterier – var forste batteriet.

500 – stor turn.

200 – setje velgen for vinterband.

650 – Automaatbak spoelen / diff olje erstattet – aldri tidligere gjort.

150 – Gasveren bakventil erstattet.

1100 – Kabelbomen bakklep erstattet.

50 – Sensor binnenlucht.

130 – Deurgreep-koblinger – (egen skyld)

60 – Spot Repair 3 deukjes winkelvogn.

500 – Kras vandalisme foran / bakdeur.

Nieuwe APK en luchtbalgen.

271000 km 3. mai 2016.

Net tilbake fra den arlige APK.

Nieuwe luchtbalgen achter.

Nieuwe remslangen achter.

3e remlicht erstattes.

Xenon licht erstatter (lenker)

Airco service laat doen alvast voor de zomer.

Auto ble ganske gratis.

I lopet av de siste 2 arene har det v rt ca. 5 500 euro ved vedlikehold pa 50.000km.

294000 km 17. mars 2017.

Her er mitt siste innlegg. Min bil har jeg idag solgt etter 2,5 ar og 80.000 km.

Han reed heerlijk i Tyskland pa motorveiene. Men dessverre har jeg, til tross for noye utvalgt LCI-versjon, fortsatt hatt mange kostnader de siste 2,5 arene.

Den typiske E61 kom forbi: kabelbunn bakventil, panoramadak, etc. og i alt flere tusen euro til kostnad.

Hvis jeg igjen en bil tilbakekjop vil jeg kjope en Benz igjen.

Vurder denne anmeldelsen.

Gi din mening om skrivestijl og brukbarhet. Ved minst fem innkomne verdier vil den gjennomsnittlige vurderingen bli vist.


Hilsener! Vil du spille i det mest ærlige kasinoet? Vi samlet det for deg. Spill her nå!